Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 22:56

Mersin'de Hava Durumu 28 11 2016

Kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece düşeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

DÜNYA
Giriş Tarihi : 28-11-2016 08:11   Güncelleme : 28-11-2016 08:11
Mersin'de Hava Durumu 28 11 2016
Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz ile Çorum çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara Bölgesi ve Kıyı Ege'de kuvvetli, İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, İzmir ve Manisa çevreleri ile Edirne'nin güney ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Batı Akdeniz kıyılarında güney yönlerden, Marmara ve Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) şekilde eseceği tahmin ediliyor.
 
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Bugün görülecek yağışların Kıyı Ege ve Marmara Bölgesi geneli ile Manisa çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm), İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, İzmir ve Manisa çevreleri ile Edirne'nin güney ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 
 
AKDENİZ
Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren batısının çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
ADANA °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu
 
ANTALYA °C, 19°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı
 
ISPARTA °C, 9°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu
 
MERSİN °C, 20°C
Parçalı ve az bulutlu
ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü