Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 22:04

Mersin'de Kadına Şiddete hayır dediler

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü dolayısıyla, Mersin Kent Konseyi ve Forum Alışveriş Merkezi’nde etkinlikler gerçekleştirildi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-11-2016 15:51   Güncelleme : 27-11-2016 15:51
Mersin'de Kadına Şiddete hayır dediler

 

Mersin Büyükşehir Belediyespor kadın basketbol takımı da ‘Kadına Şiddete Hayır’ demek için etkinliğe katılarak, destek verdi. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’nün anlam ve önemine dikkat çekmek için Mersin Kent Konseyi’nde sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı söyleşi düzenlendi. Kent Konseyi’ndeki söyleşinin ardından Forum Alışveriş Merkezi’ndeki etkinlik zumba dans gösterisi ile başladı. Ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından izleyenlerin katılımı ile mini tiyatro oyunu sahnelendi. Etkinlikte GİŞKAD Başkanı Ayferi Tuğcu’nun kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla yaptığı konuşmayı orlin dans gösterisi takip etti. Etkinlik, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın verdiği konser ile son buldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan stantta etkinlik başlamadan önce ve etkinlik sırasında misafirlere ve Forum Alışveriş Merkezi içerisindeki mağazalara karanfil, tişört, su ve mor fular dağıtıldı.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü