Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 03:12
Advert

Bir İtfaiyecinin düğünü anca böyle olur

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan Yüksel Taşdemir, düğününde gelin arabası olarak itfaiye aracını tercih etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-11-2016 15:33   Güncelleme : 25-11-2016 15:33
Bir İtfaiyecinin düğünü anca böyle olur

 

İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda itfaiye eri olarak çalışan Yüksel Taşdemir ve hayatını birleştirdiği Sebiha Taşdemir sıra dışı bir düşünce ile düğünlerinde gelin arabası olarak itfaiye aracını kullandı. 

Damat Yüksel Taşdemir çok sevdiği mesleğini mutlu gününe ortak etmek istedi ve aracın kullanılması için İtfaiye Daire Başkanı Arif Sayın ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan izin alındı. Damat Taşdemir, düğünde itfaiye aracını kullanma fikrine gelin Sebiha Taşdemir’den de olumlu yanıt alınca ortak bir kararla sıra dışı bir olaya imza atarak en mutlu günlerine unutulmaz bir anı eklediler. 

Gelin arabası gibi süslenen itfaiye aracını trafikte gören diğer araç sürücüleri ve yayalar şaşkınlık içinde kaldı. Trafikte alışılmışın dışındaki bu görüntüye, yayalar ve diğer araç sürücüleri korna çalarak ve el sallayarak ortak oldu.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü