Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 02:07

Esnaf temsilcileri, Mersin Barosu’nu ziyaret etti

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Sabit Yelkovan, esnafın sorunlarını çözmek ve onların kalkınmasına katkı vermek için çalıştıklarını belirterek, “Esnafımızın bitmeyen pek çok sorunu var” dedi.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 24-11-2016 10:01   Güncelleme : 24-11-2016 10:01
Esnaf temsilcileri, Mersin Barosu’nu ziyaret etti

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Sabit Yelkovan, Mersin Barosu’nun Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Ali Er’i ziyaret etti, Er ve yönetim kuruluna başarı diledi. Er’e “başarılarının devamını diliyorum” diyerek konuşmasına başlayan Yelkovan, 4 bin 560 mevcudu olan bir esnaf kefaleti kooperatifini yönettikleri bilgisini verdi. Şuana kadar Mersin esnafına yaklaşık 30 milyar para bıraktıklarını dile getiren Yelkovan, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile ilgili şu bilgileri paylaştı:

“BÜTÜN ÇABAMIZ ESNAFIN KALKINMASINA KATKI SUNMAK”

“Ekonominin kötü olmasına bağlı olarak geri dönüşlerimiz yüzde 29 civarında seyrediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde bu potansiyeli daha da artırarak, 50 milyara çıkarmak istiyoruz. Bütün çabamız esnafın kalkınmasına katkı sunmak. Ben ve arkadaşlarım esnafın kalkınması için bütün vecibeleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Esnafın sorunlarını halletmeye çalışıyoruz. Esnafımızın bitmeyen pek çok sorunu var. Baro olarak sizler de bir şekilde bu sorunların içerisinde oluyorsunuz.”

Yelkovan, işbirliği içerisinde çalışmak istediklerini, bu amaç doğrultusunda da Baroyu ziyaret ettiklerini dile getirdi.

Ziyarette yer alan Mersin Minibüsçüler Odası Başkanı Aziz Biricik de, esnafa verilen desteğin önemine vurgu yaparak, “Esnafımız kazanırsa kent ekonomisi kazanır” dedi.

Mersin Baro Başkanı Ali Er de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Göreve başladığı günden bu yana çok sayıda kabul gerçekleştirdiklerini dile getiren Er, tüm sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü