Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 09:58

Ve Mucizeydi Yaşamak- Gelişim Yolu Tüyap Fuarında

Psikolojik Gelişim ve Aile danışmanı Nur Meriç’in ikinci kitabı “Ve Mucizeydi Yaşamak- Gelişim Yolu”nu Tüyap kitap fuarında imzaladı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 22-11-2016 08:36   Güncelleme : 22-11-2016 08:36
Ve Mucizeydi Yaşamak- Gelişim Yolu Tüyap Fuarında

 

Nikahtan İmzaya

İmza gününe Nur Meriç’in danışanları ve çok sayıda takipçisi katıldı. İmza gününe katılanlar arasında Meriç’in 6 yıldır danışanı olan ve nikah sonrasında gelinlik ve damatlıkla katılan Barış Sema Işık çifti katıldı. Barış Işık 6 yıldır ünlü psikolog Nur Meriç’in danışmanı olduğunu söyleyerek “ Nur hanımdan önce çok zor süreçler geçirdim ve evliliğe hiç inancım yoktu. Asla ciddi bir ilişki düşünmüyordum buna cesaret edemiyordum. Ancak Nur hanımla birlikte kendi kişisel yolculuğumu tamamladım ve hayatımın aşkıyla evlendim. Nikahtan hemen sonra ise  buraya gelerek Nur hanımın yanında olmak istedik. Kitabımızı imzalatıp balayına gideceğiz” dedi.

 

Zenginleştirilmiş bir kitap

 

Psikolojik Gelişim ve Aile danışmanı Nur Meriç ise danışmanının nikahtan çıkarak imza gününe gelmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Meriç “İşim insanların hayatlarına dokunmak. Hayatlarına anlam katmak ve doğru ilişkiler kurmalarını sağlamak. Kitaplarımı da bu doğrultuda yazıyorum.” diye konuştu. Kitap hakkında da bilgi veren Nur Meriç Danışanlarının ve sevenlerinin yoğun ısrarı üzerine ilk kitabım olan Dönüşüm Yolu’nu zenginleştirilmiş yeni bir kurguyla ve farklı bölümler ekleyerek “Ve Mucizeydi Yaşamak - Gelişim Yolu” kitabımı okurlarımın beğenisine sundum. Arunas Yayıncılık tarafından yayımlanan  “Ve Mucizeydi Yaşamak” kitabım öğrenim hayatım da dâhil olmak üzere akademik çalışmalarımdan, bilimsel gözlemleri ve danışanlarımın hikâyelerinden oluşan bir kişisel gelişim kitabıdır” dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü