Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 21:06

Davetiyelerinizi Zarflar ile Daha Şık Gösterin

Davetiyelerinizi Zarflar ile Daha Şık Gösterin

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 17-07-2021 15:16   Güncelleme : 17-07-2021 15:16
Davetiyelerinizi Zarflar ile Daha Şık Gösterin

 

Matbaa işine kartpostal basarak, anı defteri, dosya, ajanda gibi birçok farklı alternatif ürün hazırlayarak 1978 yılında ilk olarak sektöre adım atarak başlamıştır. Ardından gelişen dönem şartları ve insanların davetiyeye verdiği önem de daha belirgin olmaya başlamıştır. Böylece firma 1984 de İnci Davetiye markasını piyasaya sürmüştür. Tam 43 senedir ise bu sektörde başarılı bir şekilde hayat bulmuş olarak hizmet kalitesi sergilemektedir. Özellikle de genç çiftleri davetiyeler konusunda rahatlatmaktadır.

Site içerisinde birçok farklı model ve marka imkanının bulunduğu kadar aynı zamanda farklı baskı modelleri de mevcuttur. Aslında tam olarak aklınızda tasarladığınız ürünü sizlere birçok model arasından kolay bir şekilde hazırlayıp en kısa sürede teslim ediyorlar. Davetiye her ne kadar önemliyse davetiyeyi gösteren de elbette zarfların zarafetidir. Farklı zarflar ile düğün davetiyesi dağıtımı yaparak etrafınızdaki kişileri daha da memnun edebilirsiniz. Ayrıca sizler içinde oldukça özel hissettiren bir anı olarak kalacaktır.

İnci Davetiyenin Avantajları

İnci Davetiye elinde bulundurmuş olduğu birçok farklı model seçeneğini kullanarak hizmet vermektedir. Aklınızda tasarlamış olduğunuz davetiyeyi binlerce ürün arasından bulamamanıza imkan yoktur. Size uygun davetiyeler her zaman İncidavetiye.com üzerinde mevcuttur. Ayrıca yüksek kalite çalışan firma sizlerin cebini yormadan oldukça uygun fiyatlara baskı işlemlerini gerçekleştirmektedirler. Böylece özel gününüz sizler için davetiye masrafı çok olmadan hallolmuş olacaktır.

vadivadi