Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 MART Salı 12:01
Advert

Marvista İnşaat Yılın Uluslararası İnşaat Projesi ödülünü aldı

Mersin başta olmak üzere birçok yerde inşaat yapan ve Silifke Yeşilovacık bölgesinde de Marvista Delüx otelini kuran Marvista İnşaat, 6 ülkeden yüzlerce katılımcının katıldığı İnternational Golden Palm Awards ödül töreninde Yılın uluslararası İnşaat Projesi ödülünü aldı. Marvista Ceosu Mazlum Bulut, uluslararası ödülü aldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, başarılı projelerinin devam edeceğini söyledi.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 06-07-2021 12:25   Güncelleme : 06-07-2021 12:25
Marvista İnşaat Yılın Uluslararası İnşaat Projesi ödülünü aldı


Mersin başta olmak üzere birçok yerde inşaat, otel ile birçok alanda yatırımları olan Marvista inşaat, başarıya imza atarak uluslararası ödül aldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de bir otelde düzenlenen İnternational Golden Palm Awards adlı ödül törenine 6 ülkeden 200 kişi katılırken, ödül törenine çok sayıda iş insanı, siyasetçi ve devlet yetkilileri katıldı.
Ünlü Manken Özge Ulusoy'un sunuculuk yaptığı organizasyon ekonomi, iş, kültür ve sanat dünyasında önemli isimleri bir araya getirdi. Komite tarafından birkaç alanda büyük firmalar ödüle layık görülürken, komite tarafından Marvista İnşaat ise Uluslararası Yılın İnşaat Projesi ödülünü almaya layık görüldü.

Törende Ödülü manken Özge Ulusoy’un elinden alan Marvista İnşaat CEO’su Mazlum Bulut, şöyle konuştu:” Kardeş ülke Azerbaycan’da şirketimiz Marvista Group adına bu ödülü almak mutluluk verici. Başta Akdeniz bölgesi olarak tüm yurt genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Çok sayıda yabancı müşterilerimiz oluyor. Yabancı müşterilerimizle ülkemize dövizin girmesini sağlayıp ülke ekonomisine katkıda bulunmuş oluyoruz. Ülkemizin kalkınmasına ve istihdam yaratmaya çok önem veriyoruz. Yapmış olduğumuz çok özel ‘’Bulut Gloria’’ Projesi ödüle layık görüldü. Emeği geçen bütün komiteye teşekkür ederiz. Mersin ve birçok yerde iyi yatırımlarımız devam edecek. Mersin Silifke ilçesine bağlı Yeşilovacık mahallesinde 5 yıldızlı Marvista Delüx otelini yaptık. 100 milyona mal olan otel haftaya hizmete açılıyor. Erdemli Arpaçbahşiş mahallesinde Bulut İnfitiy projemiz bitmek üzere. Mersin Adnan Menderes Bulvarında Marvista Port ile Arpaçbahşiş’de Bulut Gloria projemiz ise yakında başlayacak. Örnek yatırımlarımız devam edecektir. Mersin ve ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmak istiyoruz. Kaliteli hizmetimizle örnek projelerle hizmette olacağız.”

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü