Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 02:58

Dezavantajlı Çocukların havuz keyfi görülmeye değerdi

Mersin'in en önemli turizm markalarından Ulu Resort Hotel, dezavantajlı 35 çocuğa kucak açtı. Havuzda yüzen ve sportif etkinliklere katılan çocuklar, unutulmaz bir gün geçirdi.

GÜNDEM
Giriş Tarihi : 23-06-2021 09:54   Güncelleme : 23-06-2021 09:54
Dezavantajlı Çocukların havuz keyfi görülmeye değerdi

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Ulu Resort Hotel'de yine önemli bir organizasyona imza atıldı. Gülnar Kaymakamlığı ve belediye başkanlığı öncülüğündeki proje kapsamında, bölgede yaşayan 35 dezavantajlı çocuk, Ulu Hotel'deki etkinliklerle hem eğlendi hem de öğrendi.

Programa katılan Kaymakam Yunus Emre Bayraklı ile Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Yemek ve dondurma ikram edilen çocuklar su kaydırağından kayarak havuzda eğlenceli dakikalar yaşadı, yüzme bilmeyen çocuklara ise uzman eğitmenler tarafından yüzme öğretildi. Çeşitli yarışmalarda mücadele edip, müzik eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlenen çocuklara, günün anısına madalya verildi.

'DEZAVANTAJLI ÇOCUKLARIMIZI UNUTMUYORUZ'
Toplumun her kesimine dokunmayı sürdüreceklerini ifade eden Ulu Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ulu, "Sadece ticari bir kuruluş olarak değil, sosyo-kültürel etkinliklerin de odağında olan bir markayız. Hizmet alanımızda çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürürken, dezavantajlı ailelerimiz ve çocuklarımızı unutmuyoruz. Ulu Ailesi olarak, toplumumuzun her kesimine dokunmayı sürdüreceğiz. Yarınımız ve geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimleri ve keyifli vakit geçirmelerine katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü