Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 06:46

Akdeniz Belediyesi: İhtiyaç duyan mahallelerde asfalt yama ve yol açma çalışmaları

Akdeniz Belediyesi; mahallelerde asfalt yama, yeni tarım yolları açma, kaldırım ve bordür yenileme çalışmaları, belirlenen plan ve program dâhilinde aralıksız şekilde devam ediyor.

YEREL HABERLER
Giriş Tarihi : 31-05-2021 12:47   Güncelleme : 31-05-2021 12:47
Akdeniz Belediyesi: İhtiyaç duyan mahallelerde asfalt yama ve yol açma çalışmaları

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerek sahada yaptıkları incelemeler, gerekse mahallelerin ihtiyacı ve vatandaşların talepleri üzerine merkez-kırsal ayırımı yapmadan ilçe sakinlerinin yaşamını kolaylaştıran hizmetleri kesintisiz şekilde devam ediyor.

Asfalt yama, kaldırım ve bordür yenileme çalışmaları

Güçlendirilen araç, gereç ve ekipmanla mahallelere çıkarma yapan fen işleri ekipleri; Huzurkent, Menderes, Nusratiye, Nacarlı mahallelerin bir çok sokağında asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

Yeni Mahalle 5315, 5317, 5325, 5336 sokaklarda kilit parke tadilatı, Çilek Mahallesi Parkı’nda karo tadilatı gerçekleştiren ekipler, Cami Şerif Mahallesi 5228 sokağı duba ile kapatarak yayaların can güvenliğini sağlamak için çalışma gerçekleştirdi.

Kırsal mahallelerde tarım yolları açılıyor

Fen İşleri’ne bağlı diğer bir ekip ise, Akdeniz’in kırsal mahallelerinden olan Puğ Karacadağ Mahallesi ile Akdam Mahallesi’nde arazi yollarına onlarca kamyon baypas malzemesi dökerek iş makinesi yardımıyla serim gerçekleştirdi ve yolların tesviye çalışmasını tamamladı.

Hem üreticilerin hem de vatandaşların ulaşımı kolaylaştırılıp daha güvenli hale getirildi.

Mahallelerinde gerçekleşen çalışmaları memnuniyetle izleyen vatandaşlar, Akdeniz’de yaşamı kolaylaştıran hizmetlerden ötürü, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve fen işleri ekiplerine çok teşekkür ettiler.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü