Mersin Vatan Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 16:19

Koçar; Sesime Aşık olup evlenme teklif eden var

Sosyal medyada şarkı söylerken çektiği videolar ile keşfedilen Ulviye Koçak, sesiyle sosyal medyayı salladı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 21-11-2016 10:08   Güncelleme : 21-11-2016 10:08
Koçar; Sesime Aşık olup evlenme teklif eden var

Instagram’da birçok ses yarışması kazanan genç yetenek, ünlü isimler ile sahne alma fırsatını yakaladı. Ulviye Koçak’ın başarısına kayıtsız kalamayan ünlü müzisyen ve aranjör ‘Genco Arı’ ise genç yeteneğin elinden tuttu.

Koçak’ın Genco Arı aranjörlüğünde çıkardığı ‘Allah Aşkına Yapma’ isimli single çalışması ‘Seyhan Müzik’ etiketiyle ve video klibi ile birlikte bütün dijital platformlarda yerini aldı.

Youtube’da 1 haftada 200.000’den fazla tıklanan video klip, yüzlerce beğeni ve yorum alarak, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

SESİME ÂŞIK OLUP, EVLENME TEKLİFİ EDİYORLAR

Gelen yorumlar karşısında mutluluğunu gizleyemediğini söyleyen Koçak, ‘Bu durum sadece güzel yorumlar ile kalmıyor. Sosyal medya üzerinden birçok evlenme teklifi de almaya başladım. Oysaki beni hiç görmediler. Sesime âşık olup, evlenme teklifi ediyorlar.’ dedi.

‘KENDİNİ KRAL-KRALİÇE İLAN EDENLERE DURUŞU İLE RÖVEŞATA ÇEKECEK’

Ünlü müzisyen Genco Arı ise genç yetenek için; ‘Güzelliği ile uykuları kaçırsa da, sofra adabında elit bir hanımefendi olacak. Ulviye, sofranın mezesi olmayacak bir sanatçı adayı… 23 yıllık tecrübem ve onlarca star ile çalışmış biri olarak fikrim ise; O bir star. Müzikal fikrim olmadan pijamalı halimle fikrim ise; O bir star. Başarıları artarak devam edecek. Diğer star namzetlerine, kendini kral-kraliçe ilan edenlere, şahsiyeti ve duruşu ile röveşata çekecek. Üstelik bu maçın rövanşı da yok.’ dedi.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü