Mersin Vatan Gazetesi
HV
18 NİSAN Perşembe 13:32

Murat Özkaya’dan Erencan Yanıtı

Murat Özkaya’dan Erencan Yanıtı

DÜNYA
Giriş Tarihi : 17-04-2021 21:41   Güncelleme : 17-04-2021 21:41
Murat Özkaya’dan Erencan Yanıtı

 

 

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, basın mensuplarına özel açıklamalarda bulundu. Şampiyon olarak ligi tamamlamaları halinde tüm takımla beraber Eyüp Sultan’a gideceklerini ifade eden özkaya; burada beraberce şükür namazı kılacaklarını ifade etti. Aynı zamanda da transferi oldukça fazla tartışılan ve gündemde yer alan Erencan Yardımcı konusunda da açıklamalarda bulunarak; gelecek vaat eden bu oyuncu hakkında da açıklamalara yer verdi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Eyüpspor; ligde en yakın takımın 16 puan önünde lider konumda bulunuyor. Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya da açıklamalarda bulunarak; birçok konu hakkında konuşma gereği duydu. Erencan Yardımcı ve kulübün mali durumu hakkında açıklamalar yapan Özkaya, özellikle Galatasaray Kongre Üyesi olmasından dolayı çok sayıda eleştirinin gelmesinin kendisini fazlasıyla üzdüğünü söyledi. Kendisinin zamanında Beşiktaş’ta altyapıda yer aldığını ve sonrasında da Galatasaray’da basketbol oynadığını ifade eden Murat Özkaya; diğer bir yönden Galatasaray Kongre Üyesi ve sarı kırmızılı takımın forma sponsorlarından bir tanesi olan firmanın da yönetim kurulu başkanı olarak öne çıkıyor. Özellikle Erencan Yardımcı transferiyle konuşulan Eyüpspor; bugünlerde ligin zirvesinde yer alarak TFF 1. Lig’e katılacak en büyük aday olarak görülüyor. Futbol heyecanını tipobet ile artırın.

Erencan Gelecek Vaat Ediyor

Murat Özkaya, Erencan Yardımcı hakkında konuşarak, kendisinin gelecek vaat eden bir oyuncu olduğunu söyledi. Eyüpspor’a 4.2 milyon TL gibi bir bonservis ücretiyle Galatasaray’dan dahil olmuştu. Galatasaray Kongre Üyesi olmasından ötürü bu transfer hakkında eleştiri oklarını üzerine çektiğini ifade eden Murat Özkaya, Erencan’ın alt yaş gruplarda milli takımda oynamış bir oyuncu olduğunu söyledi. Birçok takımın genç oyuncuyla ilgilendiğini ve bu yüzden de kendilerinin de teklif yaptığını söyledi. Pandemiden ötürü uzun zamandır sahaya çıkamayan bir oyuncuya kendilerinin düzenli olarak forma şansı bulabileceğini ifade etti. Marsbahis performans atarak devam ediyor.

2. Lig’de VAR Sistemi Olmalı

Süper Lig’de aktif olarak uygulanan VAR sisteminin 2. Lig’e de gelmesi gerektiğini söyleyen Murat Özkaya; maçlarının İddia bültenlerinde yer aldığını ve bundan dolayı da olumsuz durumlara engel olmak adına VAR sisteminin gerekli olduğunu ifade etti. Diğer bir teklifinin de Beyaz Grup ile Kırmızı Grup’u şampiyon olarak tamamlayan takımların Süper Kupa maçına çıkmaları gerektiğini de belirtti.

2. Lig’de semt takımlarının olmasından dolayı çok sayıda seyircisinin olduğunu söyleyen Murat Özkaya; bu maçların televizyonda yayınlanması halinde takımların reklam gelirlerinin de fazlasıyla geleceğini ifade etti.

Ekonomik Yapımız Oldukça İyi Durumda

2019 yılından beridir kulüp başkanlığını yaptığını ifade eden Murat Özkaya; kulübün mali yapısını düzelttiğini söyledi. 1 Milyon TL gibi bir borcu çalışmalar ve sponsorlar doğrultusunda düzelterek; zamanla en iyi mali duruma sahip olan takımlar arasında yer aldıklarını ifade etti. Bu durumun sürdürülebilir bir halde olması adına da çaba harcadıklarını ifade etti.

vadivadi