Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 16:18

Ahmet Polat Mesiad'a talip

iş dünyasının tanınmış simalarından Ahmet Polat, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin (MESİAD) yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

YEREL HABERLER
Giriş Tarihi : 22-03-2021 13:31   Güncelleme : 22-03-2021 13:31
Ahmet Polat Mesiad'a talip

MESİAD'ın 16'ncı seçimli olağan genel kurulu, 24 ve 31 Mart tarihlerinde 2 ayaklı olarak gerçekleştirilecek. Dernek yönetimine talip olacak isimler merakla beklenirken, geçmiş yönetimlerin çeşitli kademelerinde görev alan Ahmet Polat, aday olduğunu bildirdi. Hazırladığı seçim beyannamesini dernek üyelerine ulaştırarak amaç ve hedeflerinden söz eden Polat, başkan olması halinde yapacağı çalışmaları anlattı.

'Susan değil, konuşan MESİAD' hayali ile 3 yıllık süre içinde hayata geçirilmesi planlanan 22 proje hazırladığını belirten Polat, "Yerel yöneticiler ve hükümet arasında işbirliğini sağlamak, Mersin ve ülke ekonomisine katkıda bulunarak daha yaşanabilir bir coğrafya oluşturmak istiyorum. Çalışmalarımı kentteki üniversitelerin ilgili bölüm başkanları ile istişare ederek yürüteceğiz. Şehrimizi ticaret, turizmde ve katma değeri yüksek tarım ürünleri alanında ön sıralara taşıyacağız. Yerel ve ulusal projelerin hayata geçirilmesi için imza kampanyaları düzenleyip, halkımızın sorunlarını ve MESİAD'dan beklentilerinin analizini yaparak, çözüm noktasında çalışacağız" dedi. 

AHMET POLAT KİMDİR?

1965 yılında Gaziantep'in Nizip ilçesinde doğan Polat, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi, Makroekonomi bölümünü tamamladıktan sonra, Toros Üniversitesi'nde işletme ekonomisi alanında yüksek lisans yaptı. 1986 yılında Polsan A.Ş., 2019'da da Macoron A.Ş.'yi kuran ve şirketlerin yönetimini sürdüren evli ve 4 çocuk babası Polat, doktora eğitimine de pazarlama alanında devam ediyor.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü