Mersin Vatan Gazetesi
HV
25 NİSAN Perşembe 21:49

Lülü Derbiye davet etti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren ve MEDCEM Sİlifkespor’u ağınlayacak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’da Kulüp Genel Koordinatörü Akgün Lülü, Cumartesi günü oynanacak Mersin Derbisi’ne tüm taraftarları davet etti.

SPOR
Giriş Tarihi : 18-11-2016 14:21   Güncelleme : 18-11-2016 14:21
Lülü Derbiye davet etti

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor’da derbi heyecanı yaşanıyor. Pazar günü Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda bir diğer Mersin temsilcisi MEDCEM Silifkespor’u ağırlayacak olan mavi beyazlılar, rakibini mağlup ederek son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor. Haftalar geçtikçe ligin iyice kızıştığını söyleyen Kulüp Genel Koordinatörü Akgün Lülü, kendileri adına çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Son haftalarda hem futbol hem de mücadele anlamında çıkışta olan bir Meskispor var. Sezon başında şanssız bir biçimde yaşadığımız puan kayıplarını haftalar geçtikçe telafi etmeye başladık. Ligin 9. Haftasına geldiğimizde zirve takibimiz devam ediyor. Zirve yolunda MEDCEM Silifkespor maçı da bizim açımızdan kritik bir maç. Bir derbi niteliği taşıyan bu maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek ve zirve yolunda rakibimizi geçmek istiyoruz” dedi.

TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYORUZ

Derbi maçına tüm Meskispor taraftarlarını da davet eden Lülü, “Şampiyonluk yolunda taraftarımızın desteği çok önemli. Onlarla bütünleşerek bu zorlu süreci aşabiliriz. Bu bağlamda MEDCEM Silifkespor maçında taraftarımızın da desteği ile 3 puana ulaşan taraf olmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı Cumartesi günü Tevfik Sırrı gür Stadı’nda oynanacak olan bu maça davet ediyorum” şeklinde konuştu.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü