Mersin Vatan Gazetesi
HV
26 NİSAN Cuma 15:30

Forum Mersin’in Mobil Uygulaması Kazandırıyor!

WIN by Forum Mersin Kampanyası’nda yüzlerce hediye Forum Mersin müşterilerini bekliyor.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 28-12-2020 15:21   Güncelleme : 28-12-2020 15:21
Forum Mersin’in Mobil Uygulaması Kazandırıyor!

 

Forum Mersin uygulamasını indiren müşteriler, WIN By Forum Mersin kampanyasında 25 TL’nin üzerindeki alışveriş fişlerini uygulamaya girerek puan kazanacak ve biriken puanlarıyla anında çeşitli hediyelerin sahibi olacaklar.

Uygulamayı indiren herkes anında 100 puan, uygulamadaki anketi dolduran herkes ise 100 puan daha kazanacak.

Ayrıca Forum Mersin müşterileri uygulamada yer alan Forum Mersin ONLINE hizmeti üzerinden şikâyet ve önerilerini hızlıca iletebilecekler.

14 Şubat 2021 tarihine kadar devam etmesi planlanan stoklarla sınırlı bu özel kampanyada cep telefonundan kahve makinasına, blenderdan ütüye kadar birbirinden güzel hediyeler kazanmak mümkün.

WIN By Forum Mersin Kampanya Kuralları

  • Kampanya; 23 Aralık tarihinde başlamış olup, bitiş tarihi stoklarla sınırlıdır.

  • Kampanya kapsamında Forum Mersin içerisinde bulunan mağazalardan alışveriş yapan ziyaretçilerin 25 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapmaları ve fiş bilgilerini Forum Mersin Mobil uygulamasına yüklemeleri gerekmektedir. Mobil uygulamaya girilen fişlerin muhafaza edilmesi ve hediyelerin teslimi esnasında danışma görevlisine onaylatılması zorunludur.

  • Katılımcı, kampanya süresi boyunca yapmış olduğu alışverişlere ilişkin fişleri ile kampanyaya katılabilir.

 • Kampanya bireyseldir. Katılımcı sadece kendi adına şahsen başvuru ile kayıt oluşturabilir. Tüzel kişiler kampanyaya katılamaz.

• Kişi; başka bir kişi ismi ve/veya T.C. kimlik numarası ve/veya cep telefonu ile kayıt yaptırdığının tespit edilmesi durumunda ödül kazanamaz. Kazandığı açıklandıktan sonra kural dışı kayıt yaptırdığının tespiti halinde de herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü