Mersin Vatan Gazetesi
HV
29 MART Cuma 11:05
Advert

Öğrencilere ağaç dikimi için teşekkür

Mezitli Muhittin Develi Ortaokulu 7/C sınıfı öğrencileri kendi imkânlarıyla jakaranda koruluğu oluşturdu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, jakaranda koruluğu yapan öğrencileri ziyaret ederek, teşekkür belgesi ve kitap armağan etti.

YEREL HABERLER
Giriş Tarihi : 16-11-2016 08:06   Güncelleme : 16-11-2016 08:06
Öğrencilere ağaç dikimi için teşekkür

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yeni Mahalle’de kendi imkanlarıyla jakaranda koruluğu oluşturan Muhittin Develi Ortaokulu 7/C sınıfı öğrencilerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Okul girişinde okul müdürü ve öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Tarhan, derse girerek ağaçlandırmanın önemini anlattı. Göreve gelmelerinin ardından Mezitli’yi, havayı en iyi temizleyen ve mor çiçekler açan Jakaranda ağaçlarıyla donatmaya başladıklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Çok çeşitli sivil toplum örgütü ve kurumlarla ortak ağaçlandırma çalışması yaptık. Ama ilk kez sizin yaşınızda koruluk oluşturuyoruz. Bu bize ayrı bir gurur ve mutluluk veriyor. Bu duyarlılığın hem Mezitli’ye hem Mersin’e duyurulması gerektiğini düşünüyorum. Bu Türkiye’ye örnek olacak bir çalışmadır. İnşallah diktiğiniz gibi bakımını yaparak ve koruyarak örnek olmaya devam edersiniz” dedi.

Bu tür duyarlı çalışmalara Belediye olarak her zaman katkı sunmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Tarhan, sınıf öğretmeni Kadriye Yenidağ’a teşekkür belgesi, öğrencilere de Mezitli Belediyesi yayınlarından olan hikaye kitaplarından hediye etti. 

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü