Mersin Vatan Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 21:35

Vergi Dairesi Başkanı Güngör’den Başkanı Dinçer’e veda ziyareti

Konya Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e veda ziyaretinde bulundu.

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 01-09-2020 08:50   Güncelleme : 01-09-2020 08:50
Vergi Dairesi Başkanı Güngör’den Başkanı Dinçer’e veda ziyareti

 

Ziyarette konuşan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör ile ilimizde görev yaptığı dönem içerisinde uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, bu süreç içerisinde esnaf sanatkar lehine bir çok olumlu çalışmaya imza attıklarını belirtti.

Dinçer, “ ilimizde 6 yıldır görev yapan Vergi Dairesi Başkanımız Sn Adem Güngör ile görevi süresince uyum içerisinde çalıştık, kendisinden hiç incinmedik. Yasalar çerçevesinde ne sorunumuz varsa çözüme kavuşturdu. Esnafımızın sorun ve beklentilerine karşı gösterdiği duyarlık ve hassasiyet için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Yolunuz açık olsun, burada dostlarınız olduğunu hiçbir zaman unutmayın” diye konuşmasını sürdüren Başkan Dinçer, Vergi Dairesi Başkanı Güngör’e nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti ve yeni görev yeri olan Konya’da başarılar diledi.

Konya’ya tayini çıkan Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör’de, amaçlarının vergi mükellefleri ve vatandaşa hizmet olduğunun altını çizerek, “ Sizlerle 6 yıl boyunca gönül rahatlığıyla uyum içerisinde çalıştık.  Bu bir bayrak yarışı, bizlerin de  amacı  bu hizmet bayrağını en üst seviyeye taşımak.  Görev süremiz içerisinde bizlere gösterdiğiniz yakınlık için teşekkür ediyorum. Bugün sizlerden helallik almaya geldim, hakkınızı hela edin. Sizlerde Konya’da bir dostunuz olduğunu unutmayın. Burada olduğu gibi Konya’da kapımız sizlere açık olacak” dedi.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer daha sonra ise günün anısına Mersin Vergi Dairesi Başkanı adem Güngör’e bir plaket ve çiçek hediye etti.

Ziyarette, Mersin Vergi Dairesi Gurup Müdürü Ahmet Tamer Yıldız ile Birlik Başkanvekili Ömer Şahbudak, Birlik yönetim kurulu üyesi Nihat Dağdelen, Birlik Disiplin Kurulu Başkanı Aziz Biricik ile Mersin Lokantacılar Odası Başkanı Ümit Özkan’da hazır bulundu.

ismail USTAismail USTA

Mersin Vatan Haber Müdürü