Mersin Vatan Gazetesi
HV
24 NİSAN Çarşamba 17:16

Trabzonspor'a Kötü Haber

Karadeniz'in en güçlü futbol takımlarından olan Trabzonspor aynı zamanda üç büyükler kavramını değiştirip dört büyükler haline gelmesini sağladı. Başarılı bir şekilde yoluna devam eden bordo mavili takıma UEFA'dan kötü bir haber geldi. UEFA'nın yaptığı açıklamada bordo mavili takım Avrupa Ligleri'nde yer alamayacak. Bu yasaklamanın nedeni ise Trabzonspor'un bazı finansal yükümlülükleri yerine getirmede geç kalması. UEFA yetkililerinin açıklamasına göre Trabzonspor takımı 2016'da imzalanan bir antlaşmanın gereklerini yerine getirmedi. 1xbet size şans getiiriyor. Trabzonspor Şampiyon Olsa Bile Devler Ligi'ne Giremeyecek! UEFA aynı zamanda Trabzonspor'a 15 Ekim 2019'a kadar bazı şartları yerine getirmesi için süre verildiğini ama takımın bu süre zarfında yapılması gerekenleri tamamlamadığını da söyledi. Şu an ligler son sekizinci haftaya girmiş durumda. Trabzonspor da yoluna lider olarak devam ediyor. Ama bu sezonu şampiyonlukla tamamlasa da Devler Ligi'nde yer alamayacağı UEFA tarafından resmi olarak açıklandı. 1xbet girişsadece bir tık uzağınızda. Trabzonspor'un Açıklaması UEFA ayrıca Trabzonspor'un kupayı kazanması durumunda da Avrupa Ligi'nde yer alamayacağını da söyledi. Ancak Trabzonspor yönetimi buna karşılık bir açıklama yaptı. Söylenenlere itiraz etti. 1xbet girişBu itirazı resmi olarak da İsviçre'deki Spor Tahkim Mahkemesi'ne belirteceğini söyleyen takım bu konuda harekete geçmiş durumda. Son dakika haberi olarak gelen bu haber takımı ve taraftarlarını çok şaşırtmış durumda. Şampiyon olsa bile Avrupa Ligi'ne dahil edilmeyeceği açıklaması bir hayal kırıklığı yarattı.

DÜNYA
Giriş Tarihi : 09-06-2020 22:02   Güncelleme : 09-06-2020 22:02
Trabzonspor'a Kötü Haber

 

 Karadeniz'in en güçlü futbol takımlarından olan Trabzonspor aynı zamanda üç büyükler kavramını değiştirip dört büyükler haline gelmesini sağladı. Başarılı bir şekilde yoluna devam eden bordo mavili takıma UEFA'dan kötü bir haber geldi. UEFA'nın yaptığı açıklamada bordo mavili takım Avrupa Ligleri'nde yer alamayacak. Bu yasaklamanın nedeni ise Trabzonspor'un bazı finansal yükümlülükleri yerine getirmede geç kalması. UEFA yetkililerinin açıklamasına göre Trabzonspor takımı 2016'da imzalanan bir antlaşmanın gereklerini yerine getirmedi. 1xbet

size şans getiiriyor.

 Trabzonspor Şampiyon Olsa Bile Devler Ligi'ne Giremeyecek!

 UEFA aynı zamanda Trabzonspor'a 15 Ekim 2019'a kadar bazı şartları yerine getirmesi için süre verildiğini ama takımın bu süre zarfında yapılması gerekenleri tamamlamadığını da söyledi. Şu an ligler son sekizinci haftaya girmiş durumda. Trabzonspor da yoluna lider olarak devam ediyor. Ama bu sezonu şampiyonlukla tamamlasa da Devler Ligi'nde yer alamayacağı UEFA tarafından resmi olarak açıklandı. 1xbet girişsadece bir tık uzağınızda.

 Trabzonspor'un Açıklaması

 UEFA ayrıca Trabzonspor'un kupayı kazanması durumunda da Avrupa Ligi'nde yer alamayacağını da söyledi. Ancak Trabzonspor yönetimi buna karşılık bir açıklama yaptı. Söylenenlere itiraz etti. 1xbet girişBu itirazı resmi olarak da İsviçre'deki Spor Tahkim Mahkemesi'ne belirteceğini söyleyen takım bu konuda harekete geçmiş durumda. Son dakika haberi olarak gelen bu haber takımı ve taraftarlarını çok şaşırtmış durumda. Şampiyon olsa bile Avrupa Ligi'ne dahil edilmeyeceği açıklaması bir hayal kırıklığı yarattı.

 

vadivadi